Bemiddelen

Wat bewoners het liefst willen, weten ze zelf het best. Daarom inventariseren we regelmatig wat ze graag zouden willen doen. Waar ze behoefte aan hebben of waar ze blij van worden. Met die ideeën gaan we aan de slag – door te kijken of ze te realiseren zijn en hoe. Daarvoor doen we een beroep op het netwerk van de Vrienden van Atlant: wie kent een chef-kok die voor een groep bewoners wil koken? Wie wil een spelletjesmiddag begeleiden? Wie kan meedenken over het ontwerp en de aanleg van onze beweegtuin? Kortom: wie van onze Vrienden kan ons in contact brengen met iemand uit zijn of haar netwerk zodat we samen die dag met dat gouden randje kunnen maken? Heeft u ideeën of wilt u met ons van gedachten wisselen welke bijdrage u kunt leveren, neem dan contact met ons op.

Samen wandelen, een spelletje spelen of voorlezen. De laatste nieuwsberichten delen. Even lunchen in ons restaurant of, nog leuker: in uw restaurant. De stichting Vrienden van Atlant zoekt bedrijven, particulieren of bijvoorbeeld serviceclubs die tijd willen doorbrengen met bewoners. Gewoon samen iets doen, al is het maar een half uurtje. Wilt u vanuit of met uw bedrijf een activiteit organiseren of heeft u (als particulier) tijd over en wilt u graag van betekenis zijn? Neem dan contact met ons op; wij kijken graag samen met u wat u voor de bewoners kunt betekenen.

Wij inventariseren de wensen van bewoners en gaan met hun ideeën aan de slag. Om deze wensen of een deel daarvan te vervullen, is uw hulp nodig. Word daarom ook Vriend van Atlant ook en steun ons met uw bijdrage in tijd of geld.