Disclaimer

Wij doen ons best deze website altijd beschikbaar te houden. Ook is het de bedoeling dat alle getoonde informatie altijd correct en actueel is en dat met juiste links naar andere websites wordt verwezen. Toch zit het soms tegen en maken we foutjes of doet de site het even niet. Daarom kunnen wij, hoe graag wij dat ook zouden willen, geen harde garanties geven over zowel de inhoud van de site als de beschikbaarheid ervan. Mocht er schade ontstaan door deze website of door het klikken op een link naar een andere website via deze website, dan zijn wij daar niet aansprakelijk voor.

Help ons beter te worden
Mocht er nou iets niet kloppen op deze website en jij ziet dit, zou je dat ons dan willen vertellen? Het hoeft niet, maar wij stellen het heel erg op prijs. Stuur in dat geval een bericht met je bevindingen.

Copyright
Veel mensen denken dat je op internet alles mag kopiëren. Nou, die mensen helpen wij graag uit hun droom. Op alle inhoud, plaatjes en het ontwerp van deze website rust namelijk auteursrecht. Je mag ernaar verwijzen en je mag ervan citeren (binnen de kaders van de wet), maar op geen enkele manier mag je er iets van kopiëren. Tenzij je vooraf uitdrukkelijke schriftelijke toestemming gekregen hebt.

Wijzigingen
Het kan zijn dat wij deze disclaimer aanpassen. Doen wij dat, dan vertellen wij dat natuurlijk op deze website.